2011. február 8., kedd

FOLYTATÁS

Az előbb abba kellett hagyjam, mert valami fontos tennivaló jött közbe, ami itt nagyon megszokott nekünk. Valaki betoppan, beszélgetni, imádkozni kell vele, erre állandóan készen kell legyünk. Azzal szeretném röviden folytatni ami az előbb lemaradt, hogy a résztvevőkről írjak pár sort, akik itt voltak és sikerűlt velük ismerkedni a szünetekben. Egy tanár házaspár Bezdánról, akikkel nagyon jó beszélgetésünk volt szombaton az ebédszünetben, akiknek bemutathattuk a FÉK programot, a tankönyvet is odaadhattam, hogy nemsoká majd találkozzunk és beszélgessünk arról, hogy milyen lehetőség lenne az itteni iskolákban használni. Kérünk imádkozzatok értük és miértünk is. Még néhány kép az alkalmakról. Itt az elsőn a bal sarokban ők vannak.


Egy csoport kép a szombati alkalmon akik voltak, de nem tudott mindenki úgy oda állni, hogy láthatóbb legyen










Azok kedvéért mondom el, akik nem sokat tudnak egy ilyen alkalomról, hogy arra megy ki, hogy először is bibliai tanítást kapjunk a családi életről, igazítsuk életünket az eredeti képhez ami meg lett adva az ígében, ismerjük el, hogy még ha jól mennek is dolgok, mindig lehet jobban, mert a jónak az első számú ellensége nem a rossz, hanem a jobb. Félünk a változtatástól ez a valóság, az új dolgok nemcsak a meg nem tért, de a már megtért családok számára is eléggé viszolygósak lehetnek. Imádkozzunk azért, hogy történjenek igazi változások úgy a már megtért mint a kereső családok, egyének, fiatalok életében!

2 megjegyzés:

  1. Örülök ennek a beszámolónak. Jó, hogy olyan sokan elmentek! Áldja meg az Úr őket!

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy veletek és közöttetek szolgálhattunk. Példaértékű, amit vállaltatok. Az Úr Jézus adjon nektek sok-sok erőt továbbra is!

    VálaszTörlés