2011. március 19., szombat

HÁROM HÓNAP UTÁN

Amióta vissza jöttünk többször is megfordul bennünk a gondolat, mit tehetnénk azon kivűl, hogy imádkozunk, hogy mielőbb újra visszatérhessünk a Vajdaságba??? Bácskossuthfalva ahol laktunk három hónapot, ahol éltünk és próbálkoztunk emberekkel ismerkedni, Csantavér, ahol nagyon jó a testvéri közösség, Kishegyes ahová eredeti szándékunk is vitt, Pacsér ahol megszomorodott családok szeretteiktől való elválásaiba voltunk együtt, de a hátramaradtak szeretetében osztozhattunk, Szabadka, ahol nagy remények vannak bennünk, hogy amiután visszatérhetünk még találkozunk, és a többiek, akikkel még csak éppen találkoztunk, de nem juthattunk el hozzájuk, ezután van tervbe véve és hisszük, hogy Urunk akaratába is benne van.
Ez azért foglalkoztat bennünket, mert amíg ott voltunk, nagyon a szívünkhöz nőttek az ottani emberek, a gyülekezetek, a testvérek, szinte egy új családot kaptunk ott amíg ott voltunk, mi akiknek elég nagy családunk van különben, összesen huszonhárom lélek eddig. A vezetőinkkel itthon még nem sikerűlt se találkozni, se beszélni, de imádkozunk ezért, hogy adjon az Úr lehetőséget nekünk és kegyelmet arra, hogy velük találkozzunk, megbeszélhessük szándékunkat és együtt meghozhassuk a döntést egy újabb missziós időszakra. Ha megkérhetünk benneteket akik benéztek erre a blogra és ezeket elolvassátok, hogy velünk együtt imádkozzatok ezért??? Köszönjük szépen, és kívánjuk Urunk áldását mindnyájatok életére, családjaitokra, gyülekezeteitekre mindenütt!    Szeretettel a Tóth házaspár

2 megjegyzés:

  1. Örülök ennek a változásnak, hogy vissza szeretnétek menni a Vajdaságba. Nem lehet elfelejteni őket...:). Az Úr áldja meg munkátokat!

    VálaszTörlés
  2. Hálát adunk az Istennek mindenkor mindnyájatokért, amikor megemlékezünk rólatok imádságainkban; mert szüntelenül emlegetjük a mi Istenünk és Atyánk színe előtt hitből eredő munkátokat, szeretetből jövő fáradozásotokat, és a mi Urunk Jézus Krisztus felől táplált reménységetek állhatatosságát.
    IMÁDKOZUNK
    Tibor és Marika

    VálaszTörlés