2012. december 3., hétfő

A HARGITA TÁBORNÁL VOLTUNK


 Áldott legyen az Isten, és a mi Urunk Jézus Krisztusnak Atyja, aki megáldott minket minden lelki áldással a mennyekben a Krisztusban ! - ezt mondhatjuk mi is, mivel Ő méltó arra, hogy Neki köszönjük meg, hogy elkezd olyan dolgokat amikre nekünk szükségünk van. Igen, Ő az aki indította Efraim testvérünket arra, hogy megfújja a kürtöt  a gyülekezőre. Régen vártunk már erre többen is, mert meggyőződésünk szerint nagyon nagy szükségünk van lelki megújulásra, ébredésre. Erre hívott a kűrt szava, ezért gyülekeztünk össze, és voltunk együtt péntek estétől vasárnap délutánig. A mi Urunk hűséges és szerető Isten, megajándékozott bennünket  az Ő jelenlétével ezen az alkalmon.

 Hisszük, hogy imáinkra válaszol, elküldi a felüdülés idejét mindnyájunk számára, együtt imádkoztunk, sírtunk, könyörögtünk az Úr előtt, énekekkel is magasztaltuk Őt a szabadításért amibe részesített valamennyiünket, áldva legyen az Ő szent neve!



Ez egy kezdet volt, a folytatásáért is imádkoztunk, kitartásért az előttünk álló és ránk váró helyzetekben. Azzal a meggyőződéssel jöttünk el, hogy Ő, Aki elkezdte a jó munkát, folytatni is fogja bennünk és bevégzi a Krisztus Jézusnak a mi Urunknak dicsőséges napjára. Jó volt együtt lenni, együtt elvenni áldásokat az Úr kezéből, hisszük, hogy Ő velünk lesz, vezetésért és bölcsességért, bátorságért imádkozunk a jövőt nézve. Köszönet és hála Neked Uram mindenért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése